Bienvenidos a Cítrics Terres de l'Ebre
Llámanos +34 977 105 605

Incorporació socis Citrics Terres de l’Ebre

Escrito por: In: Noticias 30 sep 2019 Comentarios: 0

El passat 25 de setembre 2019 CITRICS TERRES DE L’EBRE, SAT 1521 CAT OPFH 996 va aprovar en Assemblea General Extraordinària la incorporació de nous socis a la Organització de productors. A l’inici de la campanya de recol·lecció 2019-2020 l’empresa incrementa en clementina i taronja la superfície de cultiu i quilos de producció pròpia. Totes les finques que s’incorporen estan localitzades al Baix Ebre i Montsià, d’igual manera que les finques dels socis actuals.

CITRICS TERRES DE L’EBRE amb certificació d’empresa Reserva de la Biosfera i membre de Consell Regulador IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Clementines de les Terres de l’Ebre inicia la campanya amb una previsió de recol·lecció de fruita menor que l’any anterior en general a tot el territori. Amb tot això s’espera que els aprofitaments i la qualitat de la fruita sigui millor i poder donar-li un valor més elevat al producte. La viabilitat del sector passar per la producció amb més qualitat i treballar en la fruita el màxim període de temps, per desestacionalitzar la campanya. També s’aposta pel comerç de proximitat i s’incrementarà la relació amb cadenes comercials de Catalunya.

En plena campanya a l’empresa treballen gairebé 500 persones, sent una de les empreses capdavanteres de les Catalunya dins al sector citrícola. Així mateix l’empresa compromesa socialment amb el territori participa en les diferents taules del sector, així com col·laboracions en activitats esportives, culturals del territori. Tot això per assolir l’objectiu marcat de donar un valor afegit al cítric i que la pagesia pugui continuar conreant els seus camps, evitar l’abandonament de les finques i la despoblació del territori.

Deja un comentario!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Entradas Relacionadas